کد خبر: 739
1403/5/22

تثبیت پرچم شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در بالادست صنعت گاز

در نشست صمیمانه مدیرعامل با همکاران بازرسی فنی مطرح شد؛

 نشست صمیمانه مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با همکاران بازرسی فنی ۲۱ مرداد در سالن کنفرانس ساختمان شهید صادق‌زاده (پنجم) برگزار شد.


 به گزارش روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در این نشست با اشاره به حضور در حوزه‌های بالادست، گفت: ما در این سه سال پرچم شرکت ملی گاز ایران و شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران را در بالادست صنعت گاز تثبیت کرده‌ایم. وقتی که وزارت نفت تشکیل شد و شرکت ملی گاز ایران از یک شرکت زیر مجموعه منتزع شد و به‌عنوان یک شرکت اصلی مطرح شد، میان دست و پایین‌دست شامل پالایش، انتقال و توزیع به این شرکت منتقل شد، اما بالادست منتقل نشد. امروز ما تنها در میدان شوریجه چهاردهمین حلقه چاه را حفاری می‌کنیم و در سراجه نیز هم اکنون دکل مستقر داریم.


 نوشادی با تأکید بر اهمیت موضوع ذخیره‌سازی در صنعت گاز، افزود: شورای‌عالی ذخیره‌سازی با مخالف‌هایی که شرکت ملی نفت انجام داد، سه میدان را در بالادست منتقل کردیم، اما ما آن را پایان مسیر ندانستیم و با مذاکراتی که با کمیسیون انرژی و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی انجام شد، حوزه ذخیره‌سازی در برنامه هفتم به شرکت ملی گاز واگذار شده است و با مکاتبات آقای دکتر چگینی معاونت محترم وزیر نفت انجام داده‌اند، کلیه عملیات بالادستی را در حوزه صنعت گاز خواهیم داشت و امروز داریم افق جدیدی را در راستای یکپارچگی زنجیره ارزش گاز بر می‌داریم و در این افق تنها هدفمان ذخیره‌سازی نیست.


 مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در ادامه با مهم خواندن یکپارچگی زنجیره ارزش تولید گاز، گفت: یکپارچگی زنجیره ارزش تولید گاز برای ما اهمیت بالایی دارد و می‌بایست روزی این میادین را توسعه بدهیم. اینکه نگاهی در توسعه میادین گازی در برگیرنده بالادست هم باشد و بداند گاز کجا نیاز است و با صرف کمترین انرژی آن گاز را به نقطه هدف منتقل کند، یکی از نقاطی است که هزینه تولید ما را کاهش می‌دهد و برای این حرکت بهینه گام‌های اولیه را برداشتیم و معتقدم که شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در این مسیر حرکت این روند را بهینه خواهد کرد. ما صبوریم و آرام و قدم‌به‌قدم به جلو می‌رویم.


 وی همچنین با اشاره به موضوع هوشمندسازی مصرف گاز، افزود: هوشمندسازی نیز حوزه‌ای بود که شرکت ملی گاز ایران به ما واگذار کرد و ان‌شاءالله به‌زودی ۶-۷ مورد از پکیج‌های پایلوت را در ۷ استان کشور شروع می‌کنیم که برای مدیریت انتهای مصرف است.


 مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در خاتمه حوزه بازرسی فنی شرکت را یکی از حوزه‌های مؤثر و موفق شرکت دانست و گفت: در راستای گذشته پر افتخار شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ما در حوزه بازرسی فنی اصلاحاتی را داشتیم و این حوزه در بازرسی شخص ثالث بسیار خوب عمل کرد. تعامل خوب با طرح‌ها، چه در مباحث کاری معمول و چه در موارد کریتیکال و غیرمعمول از ویژگی‌های بازرسی فنی شرکت است و خوشبختانه مجموعه بازرسی فنی در همه کارهای محوله در این سه سال فعال ظاهر شده است.


 گفتنی است در ادامه این نشست صمیمانه همکاران فعال در مجموعه بازرسی فنی شرکت به بیان دغدغه‌های شخصی و کاری خود پرداختند.

 روابط‌عمومی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران



کد خبر 739

آخرین اخبار