کد خبر: 751
1403/5/31

میزان بالای پتانسیل و توانایی، ادبیات مسلط بر شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران است

در نشست صمیمانه مدیرعامل با همکاران امور ارتباطات و فن آوری اطلاعات مطرح شد؛

نشست صمیمانه مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با همکاران امور ارتباطات و فن آوری اطلاعات ۳۱ مرداد در سالن کنفرانس ساختمان شهید صادق‌زاده (پنجم) برگزار شد.

 به گزارش روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در این نشست با اشاره به جایگاه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، گفت: هیچ‌گاه شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و خدماتی که انجام می‌دهد را تا این میزان مورد تکریم مقامات شرکت ملی گاز و وزارت نفت و رؤسای جمهور نداشتیم، طوری که در این ۳ سال ۳ بار رئیس‌جمهور تنها برای پروژه‌های ما آمدند. ما در بهمن ۱۴۰۰ افتتاحیه و در فروردین ۱۴۰۱ با حضور رئیس‌جمهور کلنگ‌زنی داشتیم و همین‌طور در یکی ۲ ماه قبل راه‌اندازی بی‌سابقه‌ای را داشتیم که برای نخستین‌بار اولین هم‌زمان ۵ ایستگاه تقویت فشار گاز راه‌اندازی شد. برای اولین‌بار بود که ما تعداد ۱۳ ایستگاه تقویت فشار گاز هم‌زمان را در دست اجرا داشتیم و اینها نصاب‌هایی است که تنها در آن حوزه شکست و همین هفته گذشته هم ۲ افتتاح داشتیم که یکی از آنها در مقام اجرا جزو نصاب‌های بسیار خوب شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران بود که اگر می‌خواست به‌صورت معمول اجرا شود، دوره اجرای آن ۳۰ تا ۳۶ ماه زمان می‌برد؛ اما در اینجا ما در زمان ۱۵ ماه از ابتدا تا انتهای این پروژه را کامل کردیم و آن هم تکمیل رینگ شرقی کشور بود.

 مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در ادامه با اشاره به استراتژی‌های شرکت در دوره جدید مدیریت، افزود: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران توانست در سطح وزارت نفت میزان بالای پتانسیل و توانایی خود را نشان بدهد که مغفول مانده بود و توانست این ادبیات را جا بیندازد. در ابتدای ورود باتوجه‌به بلوغ و تکاملی که شبکه انتقال گاز کشور داشت، تفکر بر این بود که تقریباً مأموریت‌های شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران را باید تمام شده تلقی می‌کردیم. دراین‌خصوص آمدیم و زمینه کار را برایش ایجاد کردیم و آن هم احیای موضوع ذخیره‌سازی بود. ما هم‌زمان طرح ۷ میدان ذخیره‌سازی را فعال کردیم و امروز که خدمت شما هستیم در ۵ میدان پیمانکار فعال داریم. امروز موضوع ذخیره‌سازی در بودجه، مستقل از منابع داخلی و مستقل از سایر موارد است و صندوق ذخیره‌سازی مستقیماً از محل فروش گاز تغذیه می‌شود و ما می‌توانیم از منابع آن استفاده کنیم.

 نوشادی با اشاره به بخش‌های فن آوری اطلاعات، گفت: عرصه‌های دیگری نیز هست که اگر بخواهیم حوزه آی‌تی را مثال بزنیم، انبوهی از تبادل اطلاعات با CD صورت می‌گیرد که با راه‌اندازی PIMS که بخشی از همکاران آی‌تی هم در راه‌اندازی آن درگیر آن مشارکت داشتند. امروز هر جای دنیا هر سازنده‌ای هر مشاوری هر برگی را در سامانه PIMS بارگذاری کند، برای تمامی ذی‌نفعان قابل‌مشاهده است و به مدد و همکاری شما عزیزان این مسیر را ادامه خواهیم داد.

 وی همچنین با اشاره به صدور خدمات فنی مهندسی و نقش بخش‌های مختلف در تحقق این هدف شرکت، افزود: بنا داریم که شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران را که یک شرکت ملی است را در قالب یک شرکت پر برگ و بار در عرصه بین‌المللی ببینیم. صنعت گاز توانسته است به حدی از استقلال کفایی برسد که خیلی از کشورهای دنیا به این درجه از استقلال نرسیده‌اند؛ اما همین کشورها سهمی از صدور خدمات فنی و مهندسی را در دنیا به خودشان اختصاص داده‌اند. ما در پاسخ به این سؤال منطقی که تا کی نفت خام و گاز خام داریم که صادر کنیم، پاسخ آن را صدور خدمات فنی و مهندسی می‌دانیم و حتماً نقش فن آوری اطلاعات در این حوزه می‌تواند بسیار کمک‌کننده و یاری گر باشد.

 مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در ادامه این نشست به موضوع نیروی انسانی شرکت پرداخت و گفت: با وجود محدودیت‌هایی که وجود داشت سعی کردیم که تعلق سازمانی را از روش‌های دیگری انجام بدهیم و آن هم گسترش امکانات ورزشی بود. حتی در دوران کرونا ما اولین مجموعه‌ای بودیم که با رعایت یک سری تمهیدات در ساختمان ششم مجموعه ورزشی را راه‌اندازی کردیم و همین‌طور سعی کردیم اردوهایی را داشته باشیم برای فرزندان و خانواده‌های کارکنان در تابستان و سیاست شخصی من هم توسعه این فعالیت‌هاست چرا که افزایش تعلق سازمانی در افراد منجر به خروجی مطلوب شرکت می‌شود.

 گفتنی است در ادامه این نشست هر یک از همکاران فعال در امور ارتباطات و فن آوری اطلاعات به بیان دیدگاه‌ها خود پرداختند و دغدغه‌های خود را بی‌واسطه با مدیرعامل شرکت در میان گذاشتند.

 روابط‌عمومی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران



کد خبر 751

آخرین اخبار